Lista mea de bloguri

joi, 1 septembrie 2011

Un thriller care m-a "captivat"

Salut! Mă numesc David Alexandru şi sunt un membru nou pe acest blog. M-am gândit ca primul meu articol să promoveze un thriller despre care pot spune că a fost cel mai bun film pe care l-am văzut vreodată.

Este vorba despre filmul "Orfana" regizat de Jaume Collet-Serra, un regizor care s-a făcut cunoscut şi prin intermediul horror-ului "Casa de ceară" pe care cred, şi sunt sigur că majoritatea l-aţi văzut deja.

Să vă spun câte ceva despre "Orfana". După ce pierde sarcina şi este informată de către medici că nu va mai putea rămâne însărcinată vreodată, Kate Coleman trece printr-o perioadă grea. Deoarece căsnicia soţilor Coleman începe să se destrame şi vieţile lor sunt complet date peste cap de moartea bebeluşului lor, ei decid să adopte un copil.

La orfelinat, ei dau peste o fetiţă frumoasă de 9 ani, pe nume Esther, pe care o primesc călduros in familia lor. Nu după mult timp de la sosirea fetiţei în casa soţilor Coleman, încep să se petreacă tot felul de evenimente ciudate, care o fac pe Kate să creadă că în interiorul lui Esther există o parte diabolică şi negativă. Încercările lui Kate de a-i face pe cei din familie să o creadă, se dovedesc a fi un eşec. Foarte târziu, John Coleman îşi dă seama care este adevărata faţă a lui Esther, dar se pare că este prea târziu pentru el.

Mă opresc aici, deoarece aş dori să încercaţi să vedeţi filmul cât mai curând posibil şi să-mi lăsaţi un comentariu cu părerea voastră despre “Orfana”.



Un comentariu: